Im'Zot Vincenc Prenushi
Im'Zot Vincenc Prenushi

Im'Zot Vincenc Prenushi

Dokumentar, Momenti dramatik i datës 19 maj 1947, kur Im'Zot Prenushi u arrestua duke nisur kalvarin e vuajtjeve, dhe ai i 18 dhjetorit 1947, kur Gjykata Ushtarake e Durrësit hapi gjyqin, si dhe të tjera dëshmi të ralla do të ndiqni në dokumentarin e gazetares Tefta Radi. Dokumentari kushtuar martirit të fesë katolike shqiptare, Im'Zot Vincenc Prenushi