Individi dhe Shoqëria
Individi dhe Shoqëria

Individi dhe Shoqëria

Rtsh, 2020. Moderatore Fiona Todhri dhe Eris Dhamo. Regjia: Besian Kozma. Problematika të shoqërisë shqiptare në fokusin e trajtimeve sociale. Tema: Shqipëria thesar kulturor. E ftuar në studio: historian Auron Tare.