Individi dhe Shoqëria-ritransmetim
Individi dhe Shoqëria-ritransmetim

Individi dhe Shoqëria-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2021. Tema: Lira e individit dhe Liria e Shtypit I ftuar: Martin Leka, Gazetar Individi dhe shtypi, individi dhe media kanë një gjë të përbashkët. Lindin të lirë dhe luftojnë vazhdimisht të mbeten të lirë. Thelbi i ekzistencës së tyre është, pra, liria. Pse, edhe në një shoqëri të lirë e demokratike, liria individuale dhe liria e medias janë shpesh të kërcënuara. Nga kush? !