Industria e ushqimit
Industria e ushqimit

Industria e ushqimit

Dokumentar i huaj, Kandidat për çmimin Oscar si dokumentari më i mirë. E vërteta e hidhur mbi industrinë e ushqimit. Si ndikojnë korporatat e mëdha në cilësinë e produkteve që kemi në tryezat tona? Një vështrim i imtësishëm mbi prodhimin e mishit e perimeve si dhe degëzimet e tij ligjore përmes një sërë intervistash me njerëz që punojnë në këtë industri. A do të vazhdojmë të jemi të pasigurt në mënyrën se si ushqeh