INTERVAL-VALSE NGA KONCERTET E VJENËS NË VITE
INTERVAL-VALSE NGA KONCERTET E VJENËS NË VITE

INTERVAL-VALSE NGA KONCERTET E VJENËS NË VITE

Valset vjeneze janë pa dyshim një pasaportë muzikore, e cila e përfaqëson Austrinë, e në veçanti Vjenën në të gjithë botën. Valsi gjithmonë ka qenë simbol i klasit dhe fisnikërisë. Magjia dhe eleganca e tij, rrëmben këdo teksa dëgjon tingujt e një valsi dhe sheh balerinët kur kërcejnë me aq ndjenjë. Nëse përmend Danubin, mendja fluturon tek valset e mrekullueshme me një ftesë për të kërcyer