Ishulli i pinguinëve
Ishulli i pinguinëve

Ishulli i pinguinëve

Dokumentar i huaj, Ishulli i pinguinëve është një hapësirë prej 12.5 ha pranë Gjirit të Perthit dhe përbën popullsinë më të dendur të species në Australinë Perëndimore. Ishulli banohet nga rreth 1200 pinguinë të vegjël, me jetën dhe rutinën e të cilëve ju njeh ky dokumentar