Ishulli-ritransmetim
Ishulli-ritransmetim

Ishulli-ritransmetim

ep. 25, Serial/ Grek, Spinalonga ishulli i lebrozëve, të përjashtuarve nga komuniteti i njerëzve të shëndetshëm, që detyroheshin nga shoqëria e asaj kohe të jetonin aty për shkak të sëmundjes së tyre të tmerrshme, të izoluar, të përbuzur, të tmerruar nga fundi i pashmangshëm. Historia e tyre e mahnitshme, dëshira dhe dashuria e tyre për jetën, betejat e tyre të përditshme. Kjo histori dramatike vjen çdo ditë në RTSH2