Islanda fare pranë vullkanit
Islanda fare pranë vullkanit

Islanda fare pranë vullkanit

Dokumentar i huaj/Shkencë/Kulturë, Historia e skateboarding fillon në Kaliforni, por nuk përfundon atje. Nga brigjet e Atlantikut francez në Berlin, nëpërmjet Brukselit dhe Lionit deri në Barcelonë. Ky udhëtim shkon drejt e në zemër të fenomenit. Përtej klisheve shkojmë të takojmë këta"skaters "për të kuptuar se si u përhap ky sport në Evropë