Ismail Kadare, gjeniu i letrave
Ismail Kadare, gjeniu i letrave

Ismail Kadare, gjeniu i letrave

Dokumentar, Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më të shquar bashkëkohorë, i nominuar disa herë për çmimin"Nobel "në letërsi. Veprat e tij u përkthyen dhe u lavdëruan nga kritikët dhe lexuesit anembanë botës. Kadare konsiderohet si një nga shkrimtarët dhe intelektualët më të shquar evropianë të shekullit të 20-të