Istar
Istar

Istar

ses. 2, ep. 15, Serial, komedi, familjar, Një serial televiziv dedikuar adoleshentëve! Shkolla, shoqëria, ambiciet, xhelozitë dhe gjithçka që e bën moshën e tyre më të bukurën e jetës