Istar-ritransmetim
Istar-ritransmetim

Istar-ritransmetim

ses. 2, ep. 24, Film Serial, 2019. Një serial televiziv dedikuar adoleshentëve. Shkolla, shoqëria, ambiciet, xhelozitë dhe gjithçka që e bën moshën e tyre më të bukurën e jetës. Një bashkëpunim mes Radio Televizionit të Kosovës dhe Radio Televizionit Shqiptar