ITALIA, UDHËTIM NË BUKURI
ITALIA, UDHËTIM NË BUKURI

ITALIA, UDHËTIM NË BUKURI

ep. 4, Dokumentar, Itali, 2019. Director: Eugenio Farioli Vecchioli. Një cikël dokumentarësh prodhuar nga Rai Cultura. Një eksplorim i vendeve më të bukura të Italisë përmes historisë, artit dhe trashëgimisë kulturore. Çfarë kanë trashëguar nga e shkuara dhe si po e ruajnë italianët vlerën, traditën dhe bukurinë e vendit të tyre