Ja pse të huajt zgjedhin Shqipërinë
Ja pse të huajt zgjedhin Shqipërinë

Ja pse të huajt zgjedhin Shqipërinë

Speciale, Shqipëri, 2024. Gjatë vitit 2023, numri i të huajve që zgjedhin të punojnë e jetojnë në vendin tonë, është rritur me të njëjtin ritëm të një viti më parë. Më shumë se 20 mijë të huaj janë rezidentë në Shqipëri dhe arsyet e zhvendosjes së tyre i sjell ky reportazh që zgjedh të sjellë në vëmendje disa nga personazhet e këtij"komuniteti "që po rritet vit pas viti