JAZZ NIGHT-ESTATE JAZZ-2003
JAZZ NIGHT-ESTATE JAZZ-2003

JAZZ NIGHT-ESTATE JAZZ-2003

Ritmet e muzikës xhaz vijnë në Estate Jazz, event ky i organizuar në Durrës. Marrin pjesë grupe dhe personazhe nga më të njohurit në nivele ndërkombëtare të cilët promovojnë muzikën xhaz tek të gjithë dashamirësit dhe amatorët e kësaj gjinie muzikore. Artisti i mirënjohur Antonio Onorato dhe grupi i tij, janë ftuar të perfomojnë në një nga koncertet e këtij eventi