JAZZ NIGHT-JAMIE CULLUM-LIVE AT FESTIVAL JAZZ A VIENNE
JAZZ NIGHT-JAMIE CULLUM-LIVE AT FESTIVAL JAZZ A VIENNE

JAZZ NIGHT-JAMIE CULLUM-LIVE AT FESTIVAL JAZZ A VIENNE

Jamie Cullum është një këngëtar-kantautor dhe prezantues i radios angleze xhaz-pop. Edhe pse kryesisht vokalist dhe pianist, ai e shoqëron veten edhe në instrumente të tjera, duke përfshirë kitarën dhe bateritë. Ai ka regjistruar tetë albume në studio, tre albume përmbledhëse, një album live dhe njëzet e katër këngë. Live at Festival Jazz a Vienne, 2017