JAZZ NIGHT-LEONARD BERNSTEIN AT 100
JAZZ NIGHT-LEONARD BERNSTEIN AT 100

JAZZ NIGHT-LEONARD BERNSTEIN AT 100

Orkestra e Qendrës Lincoln me W. Marsalis ofron një festë vërtet unike të mjeshtrit, kompozitorit dhe mendimtarit muzikor Leonard Bernstein. Artistët do të interpretojnë një koleksion të gjerë klasikësh si West Side Story dhe Candide por dhe perla nga repertori i gjerë i Bernstein. Trashëgimia e tij jeton në mënyra të ndryshme dhe ky koncert do të nxjerrë në pah arsyet pse muzika e tij prek zemrat