Jeta e fshehtë e kafshëve
Jeta e fshehtë e kafshëve

Jeta e fshehtë e kafshëve

Film Vizatimor, SHBA, 2019. Directors: Chris Renaud, Jonathan del Val; Starring: Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford. Max, një qenush terrier takohet me disa lopë aspak tolerante, ca dhelpra të poshtra dhe një gjel deti mistrec teksa shkon për një vizitë në fshat. Për fat të mirë gjërat fillojnë të përmirësohen kur Max-i njihet me Rooster-in, një qen ferme, i cili do të bëjë më të mirën e tij për ta qetësuar pakëz zemërimin e Max-it