Jeta e fshehtë e një kryevepre"Lajmërimi"
Jeta e fshehtë e një kryevepre"Lajmërimi"

Jeta e fshehtë e një kryevepre"Lajmërimi"

Dokumentar i huaj, Piktori Hollander Jan Van Eyck lindi më 1390-1441 dhe ishte një nga pionierët e artit të Rilindjes së hershme në Hollandë. Një ndër veprat e tij me të njohura është dhe"Lajmërimi "e hedhur në vaj rreth viteve 1434-1436. Vepra ndodhet në Galerine Kombëtare të Arteve, në Uashington D. C