Jeta ne duart e tjetrit
Jeta ne duart e tjetrit

Jeta ne duart e tjetrit

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1982. Director: Albert Xholi. Dy shokë shkolle Fredi dhe Spiro takohen rastësisht. Fredi punon në një fshat të thellë ndërsa Spiro ka karrierë të shkëlqyer në qytet. Spiro zyrtar i lartë ndjehet i tërhequr nga bukuria e Anës gruas së Fredit. Papritur Ana ndeshet me një anë të panjohur të karkaterit të të shoqit