Jeta sekrete e kafshëve të fermës
Jeta sekrete e kafshëve të fermës

Jeta sekrete e kafshëve të fermës

ep. 3, Dokumentar i huaj, Jetesa e derrave dhe mënyra e rritjes të të vegjëlve të tyre