JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST-2016
JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST-2016

JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST-2016

Junior Eurovision Song Contest 2016, festivali i këngës europiane për fëmijë u zhvillua për herë të dytë në Valeta të Maltës. Artistët e talentuar nga mosha 9-14 vjeç, ngjiten në një skenë të vetme për të përcjellë emocionet dhe gëzimet e moshës nëpërmjet këngëve plot pasion. 17 performanca të veçanta dhe hareja që sjellin këngët e këtij viti nëpërmjet videoklipeve muzikore