JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST-2019
JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST-2019

JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST-2019

Eurovision Song Constest Junior 2019, u zhvillua në Poloni duke mirëpritur fëmijët pjesëmarrës nga 19 vende të ndryshme të Evropës dhe me tutje. Artistët e talentuar nga moshëa 9-14 vjeç ngjiten në një skenë të vetme për të përcjellë emocionet dhe gëzimet e moshës nëpërmjet këngëve plot hare dhe pasion tek publiku i shumtë në numër. Konkursi u organizua për herë të parë më 2003 në Danimarkë