KACAMISRI KËRKON SHOKËT
KACAMISRI KËRKON SHOKËT

KACAMISRI KËRKON SHOKËT

Rtsh arkiv. Me skenar nga Skënder Hasko dhe regji të Klaudia Mikelit, fëmijët mund të ndjekin nga ekrani këtë pjesë teatrale nën interpretimin e aktorëve të Teatrit të Kukullave të Tiranës.