Kadri Roshi"Butrinti i gjallë"
Kadri Roshi"Butrinti i gjallë"

Kadri Roshi"Butrinti i gjallë"

Dokumentar, Shqipëri, Dokumentar kushtuar Artistit të Popullit, Ndert të Kombit, aktorit të papërsëristshëm Kadri Roshi. Skenari dhe regjia nga Petrit Ruka