Kalatë e Tiranës
Kalatë e Tiranës

Kalatë e Tiranës

RTSH, 2020. Cikli i emisioneve"Qyteti im", nga V. Zhupa. Reportazhi televiziv na njeh me historinë e Kalave të Persqopit, Petrelës, Prezës edhe disa monumenteve të tjera fisnike e të shenjta në zonë. Pasqyrohen ndryshimet në vite dhe trashëgimia kulturore e historike që bën krenar kryeqytetin.