Kamera dhe shpirti
Kamera dhe shpirti

Kamera dhe shpirti

Dokumentar, Shqiperi, 2019. "Kamera dhe shpirti "një film i ri dokumentar me skenar dhe regji nga Ylli Pepo. Dokumentari tregon për jetën dhe veprën e një prej kineastëve më të njohur të Shqipërisë, Dhimiter Lala. Sot në moshen 88 vjecare, ai tregon për xhirimet e kohës së diktaturës dhe për fatin e tij të hidhur në burgjet e asaj kohe