Karbon i tjetërsuar-ritransmetim
Karbon i tjetërsuar-ritransmetim

Karbon i tjetërsuar-ritransmetim

ses. 1, ep. 9, 10, Film Serial, 2018. Director: Laeta Kalogridis; Starring: Chris Conner, Renée Elise Goldsberry, Will Yun Lee. Shkencor/ Teknologji. Pas një tërbimi shkatërrues, Kovacs-i dhe aleatët e tij kurdisin një skemë shumë të rrezikshme për të infilrtuar Head në Clouds. Kovacs-i po bëhet gati për një përballje të fortë në qiell. Një hero i ri del në sipërfaqe dhe shumë sekrete të fshehura po dalin në dritë