KAUBOJSAT DHE ALIENËT
KAUBOJSAT DHE ALIENËT

KAUBOJSAT DHE ALIENËT

Aksion, aventurë, fantashkencë, 2011. Director: Jon Favreau; Starring: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde. Në 1873, një anije kozmike mbërrin në Arizona me qëllim për të pushtuar Tokën, duke filluar nga Perëndimi i egër. Por ata do të përballen me një tufë kaubojsash dhe vendasish që nuk dorëzohen para asgjëje.