Këlyshët e dinosaurve
Këlyshët e dinosaurve

Këlyshët e dinosaurve

Aventurë animacion serial, 2007. Director: Raffaele Bortone; Starring: Mike Pollock, Matt Caplan, Donna Coney, Island. Një grup dinozaurësh të vegjël nisen në një udhëtim për të gjetur prindërit e tyre. Rrugës ata do të ndeshen me shumë të papritura dhe kjo do ta bëjë akoma dhe më emocionues udhëtimin e tyre