Kembevogli
Kembevogli

Kembevogli

Aventure komedi, animacion, 2018. Director: Karey Kirkpatrick; Starring: Channing Tatum, James Corden, Zendaya. Migo, një Yeti miqësor, përballet me dëbimin nga shtëpia e tij pasi ai pretendon se njerëzit ekzistojnë. Sidoqoftë, ai fillon një mision për të provuar veten dhe për të fituar respektin e miqve të tij