Kënga dhe vallja na bashkon-Plavë-Guci
Kënga dhe vallja na bashkon-Plavë-Guci

Kënga dhe vallja na bashkon-Plavë-Guci

Reportazh, Shqipëri, 2019. Një reportazh me regji dhe skenar nga Llesh Nikolla (Mjeshtër i Madh).2019