Kënga dhe vallja shqipe na bashkon
Kënga dhe vallja shqipe na bashkon

Kënga dhe vallja shqipe na bashkon

Edicioni 3-të i Festivalit Folklorik''Kënga dhe vallja shqipe na bashkon'', si dhe festimi tradicional mirësevini në Alpet Shqiptare. Regjia dhe skenari nga Llesh Nikolla. 2018