KËRCËNIMI
KËRCËNIMI

KËRCËNIMI

Dramë, thriller, 1981. Director: Mark Topollaj; Starring: Rajmonda Bulku, Piro Kita, Aleksandër Pogaçe, Bep Shiroka. Filmi tregon tentativat e armiqve të jashtëm që përpiqen të depërtojnë në objektet e rëndësishme ushtarake të vendit tonë. Agjenturat e huaja kërkojnë të rekrutojnë Arbenin, inxhinier konstruktor në një bazë detare dhe për këtë shfrytëzojnë miqësinë e tij me Emën, vajza e një agjenteje me kombësi të huaj.