Kërcimtarët e qiellit
Kërcimtarët e qiellit

Kërcimtarët e qiellit

Aventurë animacion serial, Itali, 1996. Directors: Anthony Gentile, John Gentile; Starring: Andrea Burns, T. J. Benjamin, Thomas Canizzaro. Kamila, Slam, Angelica, Breeze dhe Jade, janë pesë studentë që marrin pjesë në High Hope Dance Academy. Ato njihen si Kërcimtaret e Qiellit dhe me ndihmën e gurit të rrotullimit të qiellit të Skyla-s, shndërrojnë dhe mbrojnë Mbretërinë nga këmba e tyre e harkut Sky Clone