Kevin Dundon's modern Irish food
Kevin Dundon's modern Irish food

Kevin Dundon's modern Irish food

ep. 7, Emision, Shefi i kuzhinës dhe autori irlandez, vlerësuar me çmime, Kevin Dundon ndan historitë e pasura dhe unike të shtëpive në irlandë përpara se të vendosë kthesën e tij në recetat e tyre të kohës moderne