KLIPE AUTOR-LINDSEY STIRLING
KLIPE AUTOR-LINDSEY STIRLING

KLIPE AUTOR-LINDSEY STIRLING

Violinistja dhe kompozitorja amerikane Lindsey Stirling, vjen me videoklipet e saj muzikore. Artistja e cila shoqëron interpretimet e saj edhe me perfomancë koreografike, shfaqi veten për herë të parë në Youtube, ku sot ka mbi 9 milion ndjekës nga e gjithë bota, që pëlqejnë artin e saj unik. U bë e njohur në"America's Got Talent "të vitit 2010, ku zuri vendin e pestë