Koha dhe artisti-ritransmetim
Koha dhe artisti-ritransmetim

Koha dhe artisti-ritransmetim

Dokumentar, Shqipëri, 2022. Në episodin e shtatë të ciklit dokumentar"Koha dhe Artisti", Matilda Odobashi na rrëfen se si përdor një shumëllojshmëri materialesh dhe teknikash, të tilla si piktura, vizatimi dhe instalimet, për të shprehur ndjenjat e saj. Marrëdhëniet, adaptimi, komunikimi, hapësira dhe bashkëjetesa, janë disa nga temat kryesore të artistes