Koha e Pelikules
Koha e Pelikules

Koha e Pelikules

Figura e saj artistike imponuese dhe provokuese edhe për çdo kineast për çdo profesionist është një pikë e respektuar. Titullohet koha e pelikulës, sepse pelikula në Shqipëri fillon me Xhanfize Kekon dhe me ikjen e saj u mbyll. Një dokumentar që i jep regjisores, përmasat që i takojnë. 2017