Kohë Moderne
Kohë Moderne

Kohë Moderne

Rtsh, arkiv. Moderatore Blerina Shehu dhe Zhaklina Gjolla. "Kohë moderne "sjell një hapësirë aktualiteti, histori njerëzore, personazhe të bujshëm, stil jetese, mirëqenie etj., përmes diskutimeve, debatit, ballafaqimeve e këshillave të specialistëve dhe të ftuarve në studio.