KONCERT - MATTN-TOMORROWLAND BELGIUM 2017
KONCERT - MATTN-TOMORROWLAND BELGIUM 2017

KONCERT - MATTN-TOMORROWLAND BELGIUM 2017

27 vjeç, dhe e nxitur nga dashuria për muzikën e vallëzimit, MATTN është tashmë një emër i rëndësishëm në muzikën elektronike. Ritmi dhe meloditë emocionuese mahnisin audiencën në të gjithë botën, dhe kombinohen pa mundim për të krijuar shijen e saj unike. MATTN ka lënë tashmë shenjë si një nga artistet e reja femër në skenat e muzikës"dance". Koncert në skenën e festivalit Tomorrowland, Belgjikë