KONCERT-ANDRE RIEU-LIVE NE MAASTRICHT
KONCERT-ANDRE RIEU-LIVE NE MAASTRICHT

KONCERT-ANDRE RIEU-LIVE NE MAASTRICHT

"André Rieu në Maastricht". Një koncert tashmë i përvitshëm i violinistit kaq të dashur dhe popullor, André Rieu i cili organizon një shfaqje spektakolare në Vrijthof, Maastricht. Rieu i shoqëruar nga Orkestra e tij"Johann Strauss "në shoqërinë e solistëve dhe të ftuarve specialë, përcjell tek publiku në shesh një eksperiencë të paharruar. Andre Rieu është promovues dhe i shumë artistëve të rinj