KONCERT-BIG BAND GASPËR ÇURÇIA-2011
KONCERT-BIG BAND GASPËR ÇURÇIA-2011

KONCERT-BIG BAND GASPËR ÇURÇIA-2011

Koncert nga banda muzikore"Gaspër Çurçia "dhe këngëtari Frederik Ndoci. Koncerti i dedikohet rilindjes së formacionit muzikor pas 40-vjetësh. E ftuar Erga Halilaj. Prodhim RTSH, viti 2011