KONCERT-BIG BANG GASPËR ÇURÇIJA
KONCERT-BIG BANG GASPËR ÇURÇIJA

KONCERT-BIG BANG GASPËR ÇURÇIJA

Koncert nga banda muzikore"Gasper Çiurçija "dhe këngëtari Frederik Ndoci. Koncerti i dedikohet rilindjes së formacionit muzikor pas 40-vjetësh. E ftuar Erga Halilaj. Prodhim RTSH, viti 2011