KONCERT-CEREMONIA E ÇMIMEVE GRAMMY
KONCERT-CEREMONIA E ÇMIMEVE GRAMMY

KONCERT-CEREMONIA E ÇMIMEVE GRAMMY

Ndarja e çmimeve"Grammy "është ngjarja e madhe muzikore, e cila bën bashkë yjet e muzikës botërore, jo vetëm në ndarjen e çmimeve, por edhe për të ndjekur perfomancat live të disa prej këngëve më të mira të vitit që lamë pas. Një moment magjik për tu ndjekur me hitet dhe me muzikën më të mirë që ofrojnë yjet e skenës muzikore