KONCERT FESTIV-E GËZOFSHIM PËRJETË LIRINË-1999
KONCERT FESTIV-E GËZOFSHIM PËRJETË LIRINË-1999

KONCERT FESTIV-E GËZOFSHIM PËRJETË LIRINË-1999

Koncert madhështor në Prizren në vitin 1999 kushtuar popullit kosovar me rastin e fitores së luftës së Kosovës. Të gjithë artistët nga Shqipëria dhe Kosova të entuziasmuar nga kjo fitore janë bërë bashkë duke i kënduar lirisë. Pjesëmarrja e këngëtarëve si Arif Vladi, Irma Libohova, Ilir Shaqiri, Mukades Çanga, Bujar Qamili e Motrat Mustafa përcolli shumë gëzim e hare tek artdashësit e pranishëm