KONCERT FESTIV ME KËNGËTARË POPULLORË-2020
KONCERT FESTIV ME KËNGËTARË POPULLORË-2020

KONCERT FESTIV ME KËNGËTARË POPULLORË-2020

Kënga dhe vallja popullore e trevave të ndryshme të Shqipërisë do të jetë bashkëshoqëruese e minutave në vazhdim në RTSH MUZIKË. Këngëtarët më të mirë të kësaj gjinie vijnë me këngë të cilat sjellin një atmosferë të gëzuar. Zëri i tyre dhe melodia janë kryefjala e këtij koncerti festiv. RTSH 2020