KONCERT FESTIV-NOBEL PRICE
KONCERT FESTIV-NOBEL PRICE

KONCERT FESTIV-NOBEL PRICE

Mbrëmja Gala e Çmimit Nobel për Paqen është kthyer tashmë në traditë, duke filluar që nga 11 dhjetor 1994, për të nderuar laureatin e çmimit Nobel për Paqen. Koncerti zhvillohet në Oslo Spektrum dhe transmetohet për një audiencë globale që arrin deri në 350 milion shikues në 100 vende. Marrin pjesë këngëtarë dhe grupet më të mirë të momentit