KONCERT HOMAZH PËR LEONARD COHEN
KONCERT HOMAZH PËR LEONARD COHEN

KONCERT HOMAZH PËR LEONARD COHEN

Leonard Norman Cohen ishte një këngëtar kanadez, tekstshkrues, poet dhe novelist. Puna e tij eksploroi besimin fetar, politikën, izolimin, depresionin, seksualitetin, humbjen, vdekjen dhe romancën. E filloi karrierën e tij si muzikant kur ishte 33 vjeç me albumin e parë, "Këngët e Leonard Cohen". Sot ai është një pikë referimi për të gjithë artistët. Koncert homazh me këngëtarë të ndryshëm