KONCERT RECITAL-DIMASH KUDAIBERGEN-ARNAU TOUR
KONCERT RECITAL-DIMASH KUDAIBERGEN-ARNAU TOUR

KONCERT RECITAL-DIMASH KUDAIBERGEN-ARNAU TOUR

Dimash Kudaibergen është këngëtar dhe autor këngësh kazak. U bë i njohur fillimisht nga talentshow"Singer 2017", ku u shpall fitues. Njihet gjithashtu për zotërimin e një game të gjerë vokale, me një shtrirje deri në 6 oktava. Dimash ka vendosur të ndërtojë karrierën e tij mbi muzikën bashkëkohore, duke përfshirë elemente klasike dhe muzikën tradicionale kazake me muzikën pop