KONCERT-TRËNDAFILIN KUR TA DHASHË
KONCERT-TRËNDAFILIN KUR TA DHASHË

KONCERT-TRËNDAFILIN KUR TA DHASHË

Këngët më të bukura të dashurisë nga gjerdani i artë i këngës së popullit tonë vijnë si nje buqetë e bukur për artdashesit. Krijimet më të mira interpretohen nga solistët dhe trupat e Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore. Një koncert i cili sjell në vemendje ruajtjen dhe përcjelljen brez pas brezi të artit popullor. Kënga dhe vallja e dashurisë me emocionet më të bukura nga artistët tanë